POPIS STANOVNIŠTVA !!!

20.08.2021. 19:24:00

Ne tako davno "naša" Vlada u dogovoru sa svojim partnerom usaglasila je stavove da srbi sami sebe u ovoj zemlji popisuju i to je za njih bilo normalno !!!

Međutim, kako se večina naroda na to ruglo od dogovora pobunila malo su se pritajili dok drugi plan nisu smislili i jučer su se velikodušno preko svih medija o novom načinu popisa stanovništva oglasili !!!

Još se u svom priopćenju za javnost hvale kako će jedna osoba njih više preko E-građani na taj popis moći upisati što je još gora varijanta od prvotne zamisli !!!

Zar vi gospodo vladajući doista mislite da je hrvatski narod totalno glup, neuk i nepismen pa da ne zna što popis stanovništva na takav način znači i tko na ovaj bezobrazan i podmukao način vodu na svoj mlin vuče ???

Nema popisa do hrvatskih popisivača koji će od kuće do kuće po svim selima, općinama, gradovima i županijama ići i na licu mjesta popis po kućanstvima popisivati !!!

Ovo je još samo jedna u nizu odvratnih i besramnih podvala "naše" Vlade i njenog partnera koji uporno svoje ciljeve preko naših izdajnika ostvaruje i vrijeme je da toj trgovačko hrvatsko srpskoj koaliciji KAŽEMO DOSTA !!!

Hrvatski narode na te njihove podvale nesmijemo nasjesti ni pristati jer će mo po tom popisu u svojoj zemlji manjina postati a tada, znamo što sljedi !!!

Pupovčeve pristaše ionako se ponašaju kao da u velikoj Srbiji žive a još, kad bi ovo ruglo od "popisivanja" prošlo tada bi preko noći diljem Ljepe naše čirilične ploče osvanule i sve ostalo što je u beogradskoj kuhinji smučkano !!!

Samo, ta beogradska kaša još se u Hrvatskoj uz asistenciju Pupija do kraja mora skuhati, hrvatski narod ju posrkati a tada, zbogom zemljo za koju se pet godina ginulo i krvarilo !!!

Druže Plenkoviću, zar nije dosta tvojih izdaja i laži ???

Zar nije dosta tvog bahatog ponašanja i usijane glave koja je sigurna da može raditi što hoće kako si sam izjavio ???

E Plenki, mislim da je tebi vrijeme u ovoj Vladi već odavno isteklo i bio bi red da se svekolikom hrvatskom narodu na strpljenju zahvališ i neopozivu ostavku podneseš !!!

U protivnom, narod će te
uskoro smijeniti jer ti nisi dostojan ni ovaj narod ni ovu zemlju na BRANITELJSKOJ KRVI STVORENOJ zastupati !!!

Jer, mi nismo tvoja čačevina ni tvoje vlasništvo pa da s nama trguješ kako i kad poželiš niti te hrvatski narod za te gadosti koje nam činiš ovlastio !!! 

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.