“Povlašteni” 100 % invalid / branitelj

10.03.2015. 23:51:37

Digne meni (100% invalidu) pauk auto s mjesta za invalide. Auto, normalno ima naljepnicu na zadnjem vjetrobranskom staklu i potvrdu od naprijed na kokpitu ispred prednjeg stakla. Potvrda je malo skliznula, te se nije cijela vidjela. Pauk digne, potvrda potpuno padne. Odvoz 500 kn. kazna 700 kn. Piši žalbe, sa svim potvrdama, iskaznicama, dokazima… piši, popišaju se na to… Dolazi kazna od 500 kn ili ovrha i blokiranje računa. Zovi Pauk te preusmjerava na Holding, oni na Jukićevu, ovi na drugi telefon. Svaki broj sam okrenuo po par desetaka puta, jer se nitko ni na jedan ne javlja… Kad ti se jave, onda slijedi “vozanje”da bolje upoznaš domovinu… i vozim se ja na tom karuselu i trošim živce i telefon, jbg zemlja je okrugla, izgleda i domovina… Točku A zamjeni točka B, pa C, pa sva abeceda i sve sobe i “kancelarije”, da bi te vratili na točku polazišta. Prvo što moraš je platiti kaznu, da bi se mogao žaliti višoj instanci. Opet mi stižu obavijesti o ovrsi i blokadi, jer, iako si u pravu, prvo plati, da bi se mogao žaliti. To ti toplo i u najboljoj namjeri. Ako tražiš osobu koja je to potpisala i donijela odluku, taj nije trenuto tu. Nitko nije na radnom mjestu, ali plati, pa diži tužbu. Znači, opet moj trošak, moje vrijeme, moj invaliditet, moja država, moj sud, moj tužitelj, moj branitelj, moje sve, u tri milijuna mički paretina, sve moje, ništa moje nije. Kad tražim bilo što od HZZO, HZZ, HAC, pomagala, kolica, antidekubiralni madrac, jastuk, opet si u žrvnju, karuselu, ringišpilu, mlinu… opet te vrte i treba ti baš ona potvrda koju imaš, jer mi napišu-prepišu dijagnozu, koju imaš, jer ju nemaš i to je razlog za odbijenicu. Jbt, sustav, jbt. zakone, jbt. pravila, jbt. privilegije, jbt. potvrde koje ne smiju biti starije od 6.mjeseci, jer bi mogao kao Lazar uskrsnuti i prohodati, jbt. činovnike koji rade, a ne rade. E, sad na kraju JA JB VLADU I ZAKONE, PRAVILA I MINISTRE, POTVRDE I PRAVILA, JBT. SUDSTVO, NARAVNO NEOVISNO. PRAVDA JE SLIJEPA, PA SU VALJDA I INVALIDNI, A JA SE ISPRIČAVAM JBT LUD, ZBUNJEN, NENORMALAN I NEMORALAN Na toplice čekaš tri godine, a ja bih u Zagrebačke, kojima je ravnateljica Burduševa kći, ali su NEVIDLJIVE JESAM ZAJEBAO SUSTAV I DRŽAVU, SVE SAM KAZNE DANAS PLATIO, SAD ME ČEKAJU REŽIJE… A, HRANIT ĆU SEBE I DJECU TANJIM ŠNITAMA CRNOG KRUHA, ZDRAVIJI JE, KAŽU ZOKI I SANJA, A BDP RASTE BRŽE I VIŠE OD MOG TLAKA JBT ŠVABO, ŠTO NAS PRIZNA, PA MORAM PROTIV OCCUPY CROATIE, BABA, SUBNORA, SDP, MATIĆA, DOCUMENTE, PEDERA, LGBT, GONGA, PUSIĆA I NEVLADINIH VLADA U SUBOTU BITI ANTIPROTIVAN ZA I PROTIV ŠTAKORAŠA BITI PROTIVANTIVAN Joško Sopta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.