Požar u Zagrebu! Vatra zahvatila zgradu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 21 vatrogasac na terenu

29.04.2019. 09:15:16

Jutros u 4:51 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je obavijest o požaru na adresi Rockefellerova 2. Iz još neutvrđenih razloga gorjeli su podrumski prostori u kojima se nalazi arhivska građa i uređaji za omekšavanje vode, a za koje još nije utvrđen stupanj oštećenja. Obilaskom podrumskih prostorija s portirom na adresi Rockefellerova 7, utvrđen je isti problem gorenja arhivske građe. U gašenju požara sudjelovao je 21 vatrogasac i šest vatrogasnih vozila. Požari na obje adrese su ugašeni, a u tijeku su postupci raskapanja i dogašivanja. Na terenu se osim djelatnika PU Zagrebačke i Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, nalazi i dežurni tim Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a uzrok požara biti će poznat nakon očevida Policijske uprave zagrebačke.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.