Pozdrav Hrvatskom vukovarskom stožeru!

02.01.2014. 12:59:18

Vukovar je odigrao jednu od najvećih epopeja Domovinskog rata za obranu Hrvatske. Trebalo je izdržati po cijenu tisuća života stotinu dana velikosrpske vojne sile koja se zvala "JNA" kao i sve druge srpske horde četničkih postrojbi koje su napadale Hrvate i Hrvatsku. A to je bilo vrijeme da se mogu organizirati hrvatske oružane snage u svojem ustroju brigadama i bojnama, diljem obrambenog fronta u Hrvatskoj od tisuću i više kilometara od Dubrovnika do Vukovara. I u tome je obrana Vukovara povijesno zaslužna za pobjedu u obrambenom Domovinskom ratu. Stotinu dana su hrvatski branitelji umirali bojišnicama Vukovara da bi se mogla organizirati Hrvatska vojna sila. Vukovar je umirao za spas Hrvatske! I zato mu hrvatski narod mora odati dostojno priznanje za sva vremena. I evo i sada Hrvatski vukovarski stožer stoji na braniku svoje domovine slično kao što je stajao i u ono vrijeme velikosrpske agresije. Najnovije stožersko traženje registara pa i političara koji nisu branili RH je za pozdraviti. Treba se znati u Hrvatskome registru što je tko radio u Domovinskome ratu kojim je RH postala slobodna država naroda Hrvata nakon toliko stoljeća. Hrvatski vukovarski braniteljski stožer s velikim pravom želi napraviti registar svih onih koji su sudjelovali u privatizaciji, svih u vodstvu tajnih službi, te imovine komunističke partije koja se kasnije nazvala SDP. Da, upravo takav registar žele imati hrvatski časni branitelji i hrvatski narod. I da se više paušalno bez konkretnog registra ne optužuju nedužni nego oni koji su krali dok su se Vukovar i Hrvatska u krvi branili. Red je da cijeli hrvatski narod stane uz ovaj Hrvatski vukovarski stožer kojega zdušno pozdravlja sav pošteni hrvatski narod. Nek se ovome Stožeru pridruže svekolike braniteljske organizacije da se vidi koji su hrvatski političari mastili brkove tom pretvorbom ili se skrivali po podrumima, a sada su se pretvorili u vladajuće strukture. I nisu krivi oni koji su uzimali da bi nastavljali sa proizvodnjom i zapošljavanjima nego oni koji su to sve ugrabljeno uništavali. Čestitke hrabrim i sposobnim članovima Hrvatskog vukovarskog stožera koji i dalje odlučno stoji na braniku svoje domovine države Hrvatske. Neka im svima bude uspješna nova 2014. godina u kojoj hrabro nastavljaju sa registrom istine za sve Hrvate i građane RH.   Mate Ćavar Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.