POZIV: "DAN SJEĆANJA" NA HRVATSKE BRANITELJE U BOSANSKOM GRAHOVU

11.08.2014. 16:30:07

"DAN SJEĆANJA" U BOSANSKOM GRAHOVU U sklopu ovogodišnje proslave 'Dana sjećanja',tj. u spomen na hrvatske branitelje poginule na grahovskoj bojišnici tijekom VRO 'Zima '94.' i 'Oluja '95.', u srijedu, dne 13.kolovoza t.g. u 11.00 sati, u crkvi sv. Ilije Proroka u Obljaju kraj Bosanskog Grahova bit će prikazana sv. Misa zadušnica. Po njenu završetku, kraj Središnjeg križa u samom središtu Grahova, a nakon Molitve za sve naše vjerne mrtve, bit će položeni vijenci i upaljene svijeće. Po okončanju svih navedenih svečanosti upriličujemo prigodni domjenak. Molimo sve preživjele suborce, a napose obitelji poginulih, kao i sve hrvatske domoljube da svojom nazočnošću, i u što većem broju, u(z)veličaju spomenutu proslavu. Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Bosanskog Grahova Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.