POZIV: Na prvoj crti zdravlja

27.11.2015. 07:41:37

Brinimo zajedno o zdravlju onih koji su stvarali našu domovinu, kao iskrenim činom domoljublja i čovječnosti! Kao što Vam je poznato, Zagrebački institut za kulturu zdravlja (ZIKZ), Centar za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine (CEPAMET) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Klinika za psihološku medicinu KBC-a Zagreb već su duže vrijeme aktivni u projektu „Na prvoj crti zdravlja“, kojem su glavni cilj stručne, znanstvene, nastavne i javnozdravstvene aktivnosti povezane sa zdravljem hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. Projekt Na prvoj crti zdravlja je već postao prava platforma u kojoj surađuju brojne institucije i pojedinci iz cijele Hrvatske. U sklopu ovog projekta organiziramo konferenciju pod nazivom „Na prvoj crti zdravlja“, koji će se održati u prostorima Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja (Kvaternikov trg 9) 4. i 5.prosinca 2015. godine. Na konferenciji će se govoriti o epidemiološkim pokazateljima vezanim uz zdravlje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, fizičkom i psihosocijalnom zdravlju ove populacije, važnosti optimalne komunikacije sa i o hrvatskim braniteljima, edukativnim programima, a s posebnim naglaskom nadosadašnja iskustva dobre prakse te vizije razvoja novih programa na ovom području. Konferencija će se odvijati kroz plenarna predavanja, okrugle stolove, kratka usmena izlaganja, poster prezentacije, kulturno-umjetnički program te predstavljanja materijala na promotivnim štandovima u prostorima ZIKZ-a. Sve informacije o konferencije dostupne su na web stranici: www.naprvojcrtizdravlja.com. Pozivamo Vas da nam se priključite na ovom događaju sa svojim izlaganjima o Vašim iskustvima dobre prakse i viziji razvoja novih programa, te da nam prijedloge naslova svojih izlaganja i autore pošaljete na e-mail mbras@kbc-zagreb.hr, najkasnije do 20.11.2015. godine, jer Vas palniramo uključiti u plenarna izlaganja i okrugle stolove. Pozivamo Vas da nam se priključite na ovom događaju i kao podržavatelj ovog skupa. Podržavatelji nemaju nikakve financijske obveze prema organizatorima, ali podržavaju ideju ovakve aktivnosti, biti će oglašeni kao podržavatelji na materijalima konferencije te mogu sudjelovati sa predstavljanjem svojih aktivnosti na konferenciji. Ukoliko ste suglasni biti podržavatelj skupa, molimo Vas da pošaljete obavijest o tome i logo vaše organizacije/institucije na e-mail ana.jurasic@penta-zagreb.hr ili mbras@kbc-zagreb.hr do 30. studenog 2015. godine. Učinimo zajedno profesionalni i humani iskorak u očuvanju zdravlja ove vulnerabilne populacije. Prof.dr.sc. Veljko Đorđević, Predsjednik ZIKZ-a dr.med. doc.dr.sc. Marijana Braš, dr.med. predsjednica organizacijskog odbora

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.