Poziv svim sudionicima bitke za općinu Nuštar te obiteljima poginulih i nestalih

02.10.2013. 12:11:46

Nuštar-05-10.-91Scan10081

Poštovani,

Molimo Vas  da uputite javni poziv svim sudionicima slavne bitke za  općinu Nuštar, te obiteljima poginulih i nestalih na obilježavanje 22. obljetnice bitke.

Okupljanje branitelja  u organizaciji Udruge branitelja općine Nuštar `91, integralni je dio općinskog programa obilježavanje Dana obrane i Dana općine Nuštar od 01.-06. Listopada 2013..

Okupljanje će se održati 05. Listopada, u 10:30, pred Crkvom Sv. Duha u Nuštru, potom slijedi Misa za poginule i  polaganje vijenaca na spomen obilježje.

Nakon toga slijedi cjelodnevno druženje na Mlačugama u Nuštru.

Općina Nuštar već niz godina organizira proslavu Dana obrane i općine Nuštar , od 01.- 05. listopada, u spomen na sve stradale branitelje, koji su dali živote u obrani Nuštra i Domovine.

U sklopu proslave „Udruga branitelja općine Nuštar `91“, želi pozvati sve branitelje sudionike bitke, te obitelji poginulih i nestalih   s područja općine Nuštar,  Vukovarsko –srijemske županije, te cijele Hrvatske,  da upriliče našu zajedničku proslavu.

Uvažavajući povijesni značaj obrane Nuštra,bitke koja je bila dio integralnog bojišta Vukovara, nadamo se da će te proslijediti ovaj javni poziv te  izdvojiti dio vašega vremena, i posjetiti nas 05. listopada i tako uveličati našu proslavu.

Predsjednik inicijativnog odbora

Tomislav Karaula.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.