POZIV: UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA POLICIJE BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

17.02.2014. 18:39:47

udruga policije

POZIVNIVNICA - Hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, građanima, medijima, SVIMA Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na JAVNU TRIBINU„ ZAŠTITA STATUSA, DOSTOJANSTVA, PONOSA, ČASTI I UGLEDA HRVATSKIH BRANITELJA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI“ koja je namijenjena sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koja će se održati u utorak, 25. veljače 2014. godine u 11,55 sati u dvorani velike gradske Vijećnice u Novoj Gradiški, Trg kralja Tomislava br. 1, Gosti na javnoj tribini: Predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i dr Moderatori: Zvonko Čulina - predsjednik udruge i Željko Golubičić - dopredsjednik udruge Bila bi nam osobita čast kada biste se odazvali našem pozivu u što većem broju te da na taj način pokažemo da nas ipak ima i da smo zajedno kao što smo bili početkom Domovinskog rata... Medijski pokrovitelj : Radio Nova Gradiška Voditeljica javne tribine: Sanja Bukvić S poštovanjem, U Novoj Gradiški, 15.02.2014.godine Predsjednik Udruge: Zvonko Čulina KONTAKT - www.udruga-policije-bpz.hr e-mail: udrugapolicijebpz@gmail.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.