Poznati SDP-ovac brutalno izvrijeđao hrvatske branitelje

27.11.2014. 15:17:48

Poznati SDP-ovac brutalno izvrijeđao hrvatske branitelje: 'Trebalo ih je izpendrčiti bez pardona, preko hrvatstva stječu materijalnu korist'(FOTO) Sve je više SDP-ovaca koji na svojim profilima na društvenim mrežama iznose razna mišljenja, zaboravljajući pri tome da kao političari moraju voditi računa o tome kako komuniciraju. Društvene mreže, osobito Facebook na kojem se svakodnevno okuplja sve veći broj ljudi, među ostalim, omogućile su iznošenje raznih stavova. A društvenim mrežama služe se i hrvatski političari, kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Poslužio se tako Facebookom uoči vukovarske kolone sjećanja gradski vijećnik Grada Ploča i dopredsjednik SDP-a Toni Zmijarević. Na svojem Facebook profilu poslao je jasnu poruku hrvatskim braniteljima te napisao: "Nadam se da sutra u Vukovaru neće trebat opet braniti Hrvatsku od od nekih koji stavljaju prepreke i balvane i licitiraju domoljubljem i žrtvama na vlastitu, naravno materijalnu korist pod krinkom hrvatstva. Da vlast ima muda lani ih je trebala ispendrčiti bez pardona." Aludirao je ovim riječima Zmijarević na pripadnike Stožera za obranu Vukovara koji su na prošlogodišnjoj Koloni sjećanja formirali svoju kolonu, mimo kolone u kojoj su se nalazili vladajući. Upućeni tvrde da ovo nije prvi put da se Zmijarević služi ovakvim oblikom komunikacije jer i putem svojega govora u Gradskom vijeću omalovažava hrvatske branitelje. Svojedobno je u Nacionalu objavljen popis KOS-a i UDBE, a nezadovoljni Pločanin koji nam se javio iznerviran spomenutim statusom napominje da se njegov otac Jozo Zmijarević, ali i bivši gradonačelnik Ante Karamatić, koji mu je tetak nalazio na toj listi. Dugo godina sve je povezano unutar SDP-a, naglašava naš izvor te napominje da je sin od Karamtića, Ivo Karamatić bio predsjednik SDP-a i zamjenik župana. Navodno je vijećnik Zmijarević bio sudionik u lažiranju unutarstranačkih izbora kada je u Pločama glasovao čovjek koji je u to vrijeme bio u Australiji. Istupi SDP-ovaca na društvenim mrežama sve su češći, a malo je onih koji su zaboravili sličan sramotan istup za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kada je mladi dubrovački SDP-ovac Nikša Klečak na svojem Facebooku objavio poruku: "MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama." No Klečak ga je ubrzo izbrisao i napisao novi status: "Neka festa počne. Dužan sam uputiti ispriku svim mojim ljubljenim obožavateljima koje je toliko uzbudio moj izbrisani status da su mi naručili crnu misu. Ne upravljam avionom i želim vam svima dobru zabavu. I Željki također. Pojedi malo đenđtajn i za mene!"  
  • Autor: Iva Međugorac
  • Photo: Facebook
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.