Predsjednica: Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije govora i vijorit će se ubuduće

10.09.2018. 18:45:56

”Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije Vučićeva govora i vijorit će se ubuduće”, odgovorila je na upit portala dnevnik.hr predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon skandaloznog govora srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Kosovu, pljušte brojne reakcije. Očekuje se da će predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka s austrijskim kolegom Alexanderom Van der Bellenom o toj temi odgovarati na pitanja novinara, ali je za dnevnik.hr poručila: ”Hrvatska zastava vijorila se u Kninu i prije Vučićeva govora i vijorit će se ubuduće.” Predsjednica također naglašava da ne želi dopustiti da Vučić definira političku agendu u Hrvatskoj i da bi ga trebalo ignorirati. Ante B / Kamenjar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.