PREDSJEDNICA ŽELI STIERA U KAMPANJI 'Kanimo obuhvatiti sve frakcije HDZ-a, i desne i lijeve'

19.06.2019. 10:22:12

Predsjednica Hrvatske Kolida Grabar-Kitarović neće objaviti svoju kandidaturu za predsjedničke izbore prije Dana državnosti 25. lipnja a njeni suradnici žele u kampanji obuhvatiti sve frakcije HDZ-a, piše u srijedu Večernji list. "Planiramo obuhvatiti sve frakcije HDZ-a, i desne i lijeve. Svakako računamo na HDZ-ove šefove županijskih organizacija ili gradonačelnike kao i ostale dužnosnike koji imaju utjecaj na terenu i na HDZ-ovo članstvo. U tom kontekstu zanimljiv nam je i Davor Ivo Stier koji je s predsjednicom u dobrim odnosima, a ima i utjecaja na desnije i konzervativno tijelo", rekao je za Večernji list izvor iz kruga predsjednice RH. U krugu Davora Ive Stiera ističu kako predsjednica (barem još) s njim nije razgovarala o njegovu konkretnom angažmanu, ali poručuju da on svakako podržava sadašnju predsjednicu RH u kandidaturi za drugi mandat. Suradnici Kolinde Grabar-Kitarović smatraju da se Zoran Milanović prerano kandidirao i da je promašio sa sloganom "predsjednik s karakterom" jer njegov karakter njegov je najveći problem. Miroslava Škoru drže ozbiljnim kandidatom ali uz "Milanovićevu pomoć" predsjednicu vide kao pobjednicu predsjedničkih izbora, piše Večernji list u srijedu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.