Predstavljanje knjige „Admiralovi zapisi – O pobjedi i ljubavi“ u Splitu

25.09.2015. 09:10:04

U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt u srijedu, 30. rujna 2015., s početkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, održat će se predstavljanje knjige „Admiralovi zapisi – O pobjedi i ljubavi“. Knjigu će predstaviti autor admiral Davor Domazet-Lošo. „Knjiga govori o prijekoj potrebi da hrvatski narod prestane trpjeti tutorstvo nad svojim domoljubljem i da mu ti isti tutori tumače prošlost kako bi mu kontrolirali budućnost, o ljubavi za domovinu kao imperativu te pobjede, putovima kojima se prolazilo da bi se izvojevala sloboda, o snazi duha i vjeri branitelja i njihovim beskrajnim zaslugama, bitkama vođenim na različitim bojištima, geografskim i političkim, o operacijama i onima koji su ih hrabro smišljali“, kazao je u prigodi jednog predstavljanja admiral Domazet-Lošo. Knjiga Admiralovi zapisi

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.