Predstavljanje knjige “Čuvari bleiburške uspomene” u Splitu

28.11.2017. 11:08:43

Hrvatska udruga Benedikt, Počasni bleiburški vod i Hrvatski križni put – Središte za istraživanje komunističkog totalitarizma i njegova naslijeđa pozivaju Vas na predstavljanje knjige “Čuvari bleiburške uspomene – Počasni bleiburški vod 1952.-2017.” autora Bože Vukušića, koje će se održati 30. studenog 2017., četvrtak, s početkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu (Zrinsko-frankopanska 19). Uz autora knjigu će predstaviti Ivan Beljan, u ime nakladnika knjige, dr. sc. Ivan Mužićdr. sc. don Mladen Parlov i Vice Vukojević. U glazbenom dijelu nastupit će tenor Špiro Boban i pijanistica Rozarija Samodol, a kroz program će voditi Danira Matijaca. Hrvatska udruga Benedikt

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.