„Pregled kroz odredbe, programe i strategije iz ZOPHBDR" - javna tribina

12.12.2018. 12:04:11

MINISTARSTVO HRVATSKIH  BRANITELJA Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć Područna jedinica  Koprivnica   Koprivnica, 12. prosinca 2018. UDRUGAMA PROIZAŠLIM IZ DOMOVINSKOG RATA KOJE DJELUJU NA PODRUČJU GRADA ĐURĐEVCA - SVIMA n/p predsjednika   Poštovani/e, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Područna jedinica Koprivnica, organizira  tribinu/predavanje pod nazivom „Pregled kroz odredbe, programe i strategije iz Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji“, koja je zamišljena kao kratko upoznavanje s pravima (i načinima ostvarivanja) koja proizlaze iz navedenog Zakona te strategija koje provodi Ministarstvo, kao i upoznavanje s radom same Područne jedinice. Tribina će se održati dana 18. prosinca 2018. (utorak) s početkom u 18,00 sati, u dvorani za sastanke u zgradi INA-e, u Đurđevcu, Ulica Đure Basaričeka 29.   Molimo predsjednike udruga da upoznaju svoje članove sa sadržajem ovog poziva.   Napominjemo da je ovakvo predavanje/tribina održano dana 6. prosinca 2018. za udruge s područja grada Koprivnice, a biti će organizirano i za područje grada Križevci.   VODITELJICA PODODSJEKA Tatjana Mihaldinec              

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.