Premijera spota "Nema problema" / "La noche perfeta" za 10-ak dana!

19.06.2013. 16:32:45

Protekli vikend grupa Karma snimila je video spot za novi singl „Nema problema“, kao i za španjolsko-englesku verziju ove pjesme pod nazivom „La Noche Perfecta“. Autor glazbe i teksta pjesme je Dušan Bačić, autor španjolskog teksta Edward Sanchez, a aranžman je osmislio Nenad Čirjak – Neno DJ. Dvodnevno snimanje realizirano je u najljepšem beach clubu u Istri, „Saint & Sinner“ u Umagu. Neno i Tara, brojna ekipa snimatelja i statisti uživali su ne samo u izvrsnoj atmosferi tokom snimanja već i u koktelima, kupanju i velikom noćnom partyu s vatrometom kojim smo zajednički proslavili otvaranje ljetne sezone u „Saint & Sinner-u“. U snimanju španjolske verzije video spota, „La Noche Perfecta“, Karmi se pridružio i gost iz dalekog Santo Dominga Edward Sanchez. Ovaj talentirani glazbenik te master instructor zumbe napisao je španjolski tekst pjesme, a uz Tarinu pomoć osmislio je i vatrenu zumba koreografiju za spot. S ovom pjesmom Karma, uz pomoć svojih inozemnih diskografskih partnera (nakon brojnih uspjeha u istočnoj Europi i Aziji), planira proboj i na tržište zapadne Evrope, SAD-a i Južne Amerike. Scenarij i režiju spota preuzeo je Dario Godič i njegova ekipa iz Cinematix studios, a Karma mu je ponovno poklonila povjerenje nakon prošlogodišnje izvrsne suradnje na video spotu „Subota“ koji je prošlo ljeto imao preko 2 000 000 pregleda na youtube-u. Podršku Karmi tokom snimanja dao je i njihov prijatelj Sebastijan Cimerotič, poznati slovenski nogometaš koji je tokom izvrsne karijere igrao i za hrvatski „Hajduk“. Premijera spota „Nema problema“ očekuje se za desetak dana, a „La Noche Perfecta“ početkom srpnja. Karma od srca zahvaljuje „Saint & Sinner beach club-u“ Umag na pomoći pri realizaciji snimanja video spota. Više o grupi Karma na: www.karma.com.hr i http://facebook.com/KarmaHR Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.