PREMIJERNO - Pogledajte spot Hladnog piva za pjesmu 'Na ovim prostorima'

24.05.2013. 10:12:42

Pogledajte iznimna glumačka umijeća svih članova Hladnog piva u novom spotu pjesme 'Na ovim prostorima'. Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim najvjernijim i dugogodišnjim obožavateljima ovaj Dan radosti uistinu učine sretnim! >> Dečki iz Hladnog piva otkrili koju pjesmu bi najradije zaboravili! Dobitnici će svoje ulaznice moći podići pored kafića Boeing, vrata dvorane se otvaraju u 18 sati dok Fraktura Mozga nastupa u 18.30 sati. Overflow svira u 19.30 sati, a Hladno pivo počinje u 20.45 sati! Osim priprema za koncert, Hladno pivo je pripremilo još jedno iznenađenje za sve koji ih prate pa je tako nedavno objavljeni singl 'Na ovim prostorima' dobio i svoju video priču. Pogledajte iznimna glumačka umijeća svih članova benda u novom spotu pjesme 'Na ovim prostorima'. Video spot za pjesmu koja je, riječima Mile Kekina, 'nastala u jednom dahu', režirao je poznati hrvatski redatelj Goran Kulenović Kula, nagrađen Porinom za najbolju režiju video spota upravo za 'Politiku' Hladnoga piva davne 2000. godine! Ovo je ujedno i njihov 11. zajednički spot, a ovu već provjerenu suradnju u montaži je finalizirao Slaven Jekauc.
Hladno pivo (Foto: Promo)
'Naša suradnja s ovim kreativnim duetom počela je davne 1999. godine. Od tada su se naredala mnoga remek dijela kao što su „Roštilj“,“ Zimmer frei“,“ Politika“,“Bački zagreb stuhpa šeja“, 'Teško je ful biti kul', pa sve do 'Pravog ja'. Spot za pjesmu 'Na ovim prostorima' priča priču o epskom putovanju malog čovjeka ka još jednoj asocijaciji naroda i narodnosti u kojoj se nada naći sreću i blagostanje. Montažu spota i specijalne efekte potpisuje Slaven Jekauc bez kojih ovaj spot ne bi izgledao ni upola ovako glamurozno, da ne kažem fancy!', opisuje suradnju i ideju videospota Mile Kekin, a Zoki dodaje:  'Spot se obračunava sa uvriježenim stereotipima i razlikama 'balkanskog' i 'zapadnoeuropskog' shvaćanja funkcioniranja današnjeg čovjeka. Na satirično ironičan način je prikazana težnja malog frustriranog balkanskog žitelja i pregaoca za odlaskom u bolje sutra u novu zajednicu naroda i narodnosti'. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.