PRESTRAŠNO Policija pronašla tijelo nestalog muškarca

02.01.2021. 17:35:00

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva obaviti obdukcija

Danas oko 10.20 sati, u Čepelovcu nedaleko Đurđevca u vrtu obiteljske kuće u kojoj nitko ne stanuje, pronađeno je mrtvo tijelo nestalog Željka Smešnjaka.

Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje. Tijelo je pregledao mrtvozornik te utvrdio da na tijelu nema zaživotnih ozljeda. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva obaviti obdukcija. Policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Podsjetimo, Željkov je nestanak prijavljen 24. studenog.

Izvor: epodravina.hr

Izvorni autor: Marina Hižak/Foto: epodravina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.