PREVARA TEŠKA 26 MILIJUNA kuna: Jagoda Blum osuđena na 9 godina zatvora!

27.06.2013. 15:25:47

Uigrana ekipa nudila je gradske stanove po cijenama nižim od onih tržišnih i pritom su se koristili krivotvorenim ispravama, čak i potpisima gradonačelnika Milana Bandića! Jagodu Blum i optuženu petorku sud je teretio za prevaru tešku čak 26 milijuna kuna. Nudili su gradske stanove po cijenama nižim od onih tržišnih i pritom se koristili krivotvorenim ispravama, čak i potpisima gradonačelnika Milana Bandića. Neki od kupaca stanove nikada nisu vidjeli, a uplaćivali su novčane pologe. Nepravoćnim presudama zatvorske kazne dobili su i Ana Gradski - godinu dana i 10 mjeseci, Ksenija Vadas - godinu i pol, Milenko Milenković - tri i pol godine te Krešo Matić - četiri godine i 10 mjeseci. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.