'Preživio rat, a sad ovo': Auto koji je popravljao ga je zgnječio

06.06.2019. 18:48:14

Neno V. (51) iz iz Bobovca Rozganskog preminuo je u srijedu navečer: "Da je bio živ, dovukao bih ja svoj traktor da nekako maknemo auto. Nažalost nitko mu nije mogao pomoći ", priča susjed Gledao sam televizor kasno uvečer kad nam je pozvonila susjedova sestra i rekla da je zapeo ispod auta. Upalio sam lampu, došao do njega, no već je bio mrtav, ispričao nam je u četvrtak susjed stradalog Nene V. (51) iz Bobovca Rozganskog kraj Zaprešića. Čim je došao do njega opipao mu je puls, no nije davao nikakve znakove života.

- Pozvali smo Hitnu pomoć. Da je bio živ, dovukao bih ja svoj traktor da nekako maknemo auto i izvučemo ga. Nažalost nitko mu nije mogao pomoći - ispričao je neutješni susjed.

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Kako pretpostavljaju istražitelji, muškarac je najvjerojatnije popravljao svoj Mercedes svega 10-ak metara od svoje kuće i garaže. Otvorio je poklopac motora, no ostavio ga je na dijelu gdje je nizbrdica. Najvjerojatnije je popustila ručna kočnica i prignječila ga uz susjedovu ogradu. Neslužbeno doznajemo kako je ručica bila podignuta. Koliko je udarac bio snažan svjedoči i slomljen betonski temelj ograde i uništena žičana mreža. - Sestra je čula nekakav udarac i vidjela je da ga nema. Našla ga je i došla k nama da mu pomognemo. Preživio je rat i onda ga dočeka ovakva grozna sudbina - pričaju susjedi. Ubrzo nakon svega stigli su Hitna i vatrogasci koji su mogli samo izvući tijelo koje su kasnije prevezli na Zavod za sudsku medicinu. Tijekom četvrtka na mjesto nesreće došli su njegovi prijatelji koji su mu zapalili svijeće.

Autor: