Prgomet predložen za novog predsjednika zagrebačke Gradske skupštine

09.04.2019. 20:04:43

Drago Prgomet (HDZ) predložen je za novog predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba, a hoće li to postati, odlučit će gradski zastupnici na skupštinskoj sjednici 18. travnja. Prijedlog zaključka o izboru predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Drage Prgometa, na sjednicu Gradske skupštine 18. travnja, podnio je skupštinski Odbor za izbor i imenovanja, u skladu s prijedlogom Kluba gradskih zastupnika HDZ-a. Dosadašnji predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić (HDZ) je 2. travnja 2019. dostavio obavijest da je s 1. travnjem 2019. imenovan glavnim državnim inspektorom Državnog inspektorata te mu je prestala dužnost predsjednika Gradske skupštine. Drago Prgomet je predsjednik Kluba gradskih zastupnika HDZ-a, a na prošlim lokalnim izborima bio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.