Prikupljeno dovoljno ruku za smjenu Tomislava Karamarka!

01.06.2016. 22:35:12

77  GLASOVA HRID je donio jednoglasnu odluku. Dvojica saborskih zastupnika HRIDI potvrdili su kako će jednoglasno glasati za opoziv Tomislava Karamarka. S ova dva glasa Sabor bi trebao imati dovoljno glasova za opoziv provg potpredsjednika Vlade. “Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) donijelo je jednoglasnu odluku kojom će podržati zahtjev za opozivom prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka u Hrvatskom saboru. Stav Predsjedništva je kako je politička odgovornost gospodina Karamarka onemogućavajući faktor normalnog funkcioniranja Vlade i sprovođenja nužnih reformi”, kaže se u priopćenju koje je potpisao predsjednik HRID-a i saborski zastupnik Drago Prgomet. Za opoziv će prema najavama glasti: 42 zastupnika SDP-a, 9 HNS-a, po tri Laburista i IDS-a, po dva SDSS-a i HSU-a te dvoje zastupnika HRID-i. Da će glasati za opoziv najavili su zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i Stipe Petrina. U ovom trenutku Most može sigurno računati na 12 ruku.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.