PRIOPĆENJE KOORDINACIJE UDRUGA BORBENIH POSTROJBI SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE!

14.10.2013. 08:58:57

NOVO-PRIOPCENJE-KOORDINACIJE-UDRUGA-BORBENIH-POSTROJBI-SPLITSKO-DALMATINSKE-ZUPANIJE_article

Koordinacija Udruga borbenih postrojbi Splitsko-dalmatinske županije uputila je prije nekoliko trenutaka javno priopćenje koje Vam Braniteljski portal prenosi u cijelosti

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Koordinacija Udruga, koja obuhvaća sve udruge borbenih postrojbi Zbornog područja Split HV-a iz Domovinskog rata, Udruge specijalne policije BATT Split i Udruge HVIDR-a Split, na svojoj izvanrednoj sjednici donijela je odluke o organizacijskim modelima djelovanja svoga članstva u potpori Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara.

Koordinacija ističe svoju potpunu potporu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara, naglašavajući da vukovarci nisu sami u borbi za dostojanstvo, pravdu i hrvatski Vukovar, kao mjesto posebnog pijeteta.

Iza ove potpore ne stoje „malobrojne ekstremne skupine“ nego hrvatski branitelji i ratni invalidi.

 S organizacijskim modelima djelovanja u potpori Stožeru članstvo će biti upoznato putem Udruga članica koordinacije.

U Splitu, 13. Listopada 2013. godine

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.