Priopćenje organizacijskog odbora proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Čavoglave 2013

10.08.2013. 09:40:47

priopcenjecav2013

Poštovani prijatelji!

Proslavili smo i ove godine u radosnom zajedništvu Dan domovinske zahvalnosti, Dan Pobjede i branitelja ponosno slaveći spomen i na veličanstvenu Oluju koja nam je donijela slobodu i mir. Molitvom dragom Bogu i okupljanjem kroz prijateljske susrete,radost i pjesmu obilježili smo naš veliki dan ponosa i slave.

Hvala svima vama što ste svojim dolaskom uveličali i što smo u zajedništvu dostojanstveno proslavili naše velike i svete uspomene.

Od srca zahvaljujemo i radujemo se ponovnom susretu iduće godine!   Nažalost moramo se osvrnuti i na pojedine medije, koji  pišu neistine kako je Thompson prozivao one koji ne dolaze u Čavoglave.

Istine radi Marko Perković Thompson je po već tko zna koji put pozvao sve Hrvate da slave taj nama dragi Dan pobjede nad srpsko četničkim agresorom,  ne samo u Kninu i  Čavoglavama nego u svim hrvatskim obiteljima, selima, gradovima i svugdje gdje Hrvati žive, ne umanjujući nego ističući  važnost centralne proslave u Kninu i pritom izražavajući žalost što neki koji sudjeluju u centralnoj proslavi u Kninu to ne rade iz srca i iz ljubavi prema tom danu i onome što on predstavlja .

Uostalom i Thompson je ove godine također bio u Kninu gdje je nazočio svetoj misi i nakon mise prošetao Kninom i popio "Šuškovu kavu".  

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.