PRIOPĆENJE Udruge dragovoljaca i veterana Koprivničko-križevačke županije

10.10.2014. 19:05:02

Udruga dragovoljaca i veterana Koprivničko-križevačke županije nastavila je i u novoj školskoj godini 2014/15 svoj projekat „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u Koprivničko-križevačkoj županiji“ predavanjima po osnovnim i srednjim školama naše županije. Ovaj zahtjevan, dvomjesečni projekat udruga je u novoj školskoj godini danas započela sa predavanjima u završnim razredima koprivničke gimnazije „ Fran Galović“. Predavači u ovom vrlo značajnom braniteljskom projektu o temama iz Domovinskog rata su poznati županijski vojno-policijski časnici i zapovjednici županijskih ratnih postrojbi a projektom je planirano da se održi stotinjak nastavnih sati u školama naše županije kojeg  bi odslušalo više od dvije tisuće učenka završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Sam projekat je osmišljen i odobren od strane Ministarstva branitelja i Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa. ODJEL ZA INFORMIRANJE  Mirko Hanžeković Braniteljski Portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.