PRIOPĆENJE UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE I ZBORA GARDIJSKIH BRIGADA

17.04.2014. 09:29:45

PRIOPCENJE-UDRUGE-SPECIJALNE-POLICIJE-I-ZBORA-GARDIJSKIH-BRIGADA_article

„DANAS JOSIP KLEMM“ TKO JE SUTRA? U ovom trenutku oči hrvatske javnosti, a posebice hrvatskih stradalnika, branitelja i domoljuba uperene su prema našem prijatelju i suborcu, a ujedno i prepoznatom predstavniku braniteljske populacije. Stoga smo se večeras okupili kako bi našem prijatelju i njegovoj obitelji iskazali ljudsku potporu i podršku. Nažalost ponavlja se već viđeni scenarij hapšenja hrvatskih branitelja u blagdanske dane. Smatramo da se hapšenjem Josipa Klemma vrši atak na hrvatske branitelje i sve vrednote proistekle iz Domovinskog rata. Pripadnici specijalnih i gardijskih postrojbi kao i svi hrvatski branitelji, časni su i pošteni ljudi koji ne misle bježati od odgovornosti te su spremni prihvatiti svoju odgovornost pred javnošću. No, smatramo da način i vrijeme privođenja služe kao dimna zavjesa za prikrivanje teške ekonomske situacije u državi. Specijalna policija, gardijske brigade kao i svi branitelji u bitkama za oslobađanje Republike Hrvatske, gubili su svoje zapovjednike ali nikada nisu bili obezglavljeni te su zadane zadaće izvršavali do kraja. Odgovorno poručujemo hrvatskoj javnosti da će se i u ovom trenutku dostojanstveno obilježiti vojno redarstvena akcija Bljesak, obilježavanje pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu te da će mo i dalje raditi na jedinstvu braniteljske populacije. HRVATSKA IZNAD SVEGA HRVATSKU NIZAŠTO Udruga specijalne policije Zbor gardijskih brigada PRIOPCENJE-KLEMM12456_imagelarge Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.