PRIOPĆENJE ZA MEDIJE „Domoljubni stožer – Zajedno ZA bolju Hrvatsku“

06.01.2015. 17:30:10

Nakon prvog kruga izbora za predsjednika RH, skupina hrvatskih domoljuba okupila se u subotu, 3. siječnja 2015. u Zagrebu, gdje su formirali Organizaciji odbor DOMOLJUBNOG STOŽERA, nadstranačkog tijela s ciljem motiviranja članova braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, kulturnih, studentskih i drugih organizacija u RH, BiH i inozemstvu, nacionalnih manjina, intelektualaca i svih onih kojima je Hrvatska na srcu kako bi izašli na izbore 11. siječnja i dali svoj glas kandidatkinji za predsjednicu RH gospođi KOLINDI GRABAR-KITAROVIĆ, koja predstavlja bolju, sretniju, optimističniju i na kršćansko-demokratskim vrijednostima utemeljenu Hrvatsku. U ponedjeljak, 5. siječnja 2015., Domoljubni stožer je organizirao i održao veliki skup hrvatskih domoljuba u Sesvetama na kojemu su se okupili brojni čelnici i predstavnici braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, političkih stranaka, studentskih organizacija, predstavnici nacionalnih manjina, ugledni hrvatski intelektualci i svi oni koji žele Hrvatsku temeljenu na istinskim demokratskim vrijednostima i vrijednostima proisteklim iz Domovinskog rata. Kohezijski čimbenik sviju nazočnih bilo je iskreno domoljublje i želja za boljom Hrvatskom, a ne politička opcija kojoj pripadaju. Nadstranačkom i domoljubnom karakteru skupa svjedočili su brojni nazočni članovi i predstavnici različitih političkih stranaka, nestranačkih organizacija i pojedinaca. Svi su oni bili jedinstveni u tome da upravo Kolinda Grabar-Kitarović predstavlja domoljubnu i bolju Hrvatsku. Na skupu je usvojen sljedeći zaključak i proglas koji je upućen svim hrvatskim domoljubima: „Hrvatska se 11. siječnja 2015. nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti lijepe naše Domovine, slobodne, neovisne, u muci hrvatskog naroda i u krvi hrvatskih branitelja izborene Hrvatske. 11. siječnja 2015. svi zajedno moramo se izboriti za vrijednosti za koje su mnogi Hrvati položili svoje živote, za bolju i svjetliju budućnost naše djece, za dignitet hrvatskog naroda. Nitko od nas nema pravo na grešku, na sebičnost, na parcijalne interese. Svi hrvatski domoljubi moraju biti jedinstveni i kao 1991. formirati jedinstvenu frontu domoljubnih snaga i u 2. krugu predsjedničkih izbora izboriti pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, koja u srazu dva svjetonazora predstavlja napredak, boljitak i kršćansko-demokratske vrijednosti naspram ekonomske propasti i nesposobnosti, jugonostalgije, izoliranosti i zatvorenosti u „region“ i sveopće propasti hrvatskog društva. Pozivamo sve hrvatske domoljube da 11. siječnja 2015. izađu na izbore i zaokruže Kolindu Grabar Kitarović – zajedno ZA bolju Hrvatsku.“ S poštovanjem, Organizacijski odbor Domoljubnog stožera 2015_01_05_domoljubni_stozer-(123)   2015_01_05_domoljubni_stozer-(133)   2015_01_05_domoljubni_stozer-(233)   2015_01_05_domoljubni_stozer-(245)   2015_01_05_domoljubni_stozer-(246)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.