Priopćenje za medije Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara

23.04.2014. 15:34:54

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara u čijem sastavu je 14 udruga,razmatrajući sveopću političku situaciju u gradu Vukovaru,uočila je niz nejasnoća te stoga predlažemo svim strankama hrvatskog predznaka ujedinjavanje hrvatskog nacionalnog korpusa grada Vukovara. Kroz burnu povijest Vukovara ,opterećenu mnogim nedaćama i bitkama za opstojnost,bitka za grad Vukovar zasigurno ulazi među najznačajnije bitke i gotovo da se može smatrati bitkom svih hrvatskih bitki .U bitci koju su Vukovarci pokazali 1991.g. prikazana je iznimna hrabrost,odlučnost,požrtvovnost,ali i upornost. Stoga mi istinski branitelji i stradalnici grada Vukovara,ovim putem apeliramo na sve političke opcije u gradu Vukovaru,da zauzmu jedinstven stav oko nadolazećih izbora u gradu Vukovaru . Predsjednik KUPDRGV Franjo Šoljić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.