Prisjetili se Koprivnice i Koprivničanaca u Domovinskom ratu

29.09.2016. 17:01:55

Okrugli stol na temu ‘Koprivnica u Domovinskom ratu – Da se ne zaboravi – 25 godina poslije’ održan je danas u koprivničkoj Gradskoj upravi. Skup je povodom obilježavanja Dana koprivničkih branitelja organizirala Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata ’91. (UHBDR91), a sudjelovali su istaknuti hrvatski branitelji i zapovjednici ovdašnjih postrojbi, članovi obitelji stradalih i učenici viših razreda triju koprivničkih osnovnih škola sa svojim nastavnicima. Na samom početku sve prisutne ispred Grada Koprivnice pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Zoran Gošek. Tijekom Okruglog stola prisutni su se prisjetili svega što se događalo tijekom hrvatskog obrambenog rata u kojem su sudjelovali branitelji, ali i civili s ovog područja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.