PRIZNAJEM - JA SAM HRVATSKI NACIONALIST

28.08.2019. 18:00:00

Ne samo u poslijednje vrijeme, niti kako ja pamtim, niti od mog rođenja, već odavno prije postoji hrvatski nacionalizam. Oni zlonamjerni će ga odmah povezati s ustaštvom ili nečim drugim što se odnosi na netrpeljivost prema drugim nacijama. Pišem u krugu države Hrvatske. Hrvatski nacionalizam je doboljublje ili patriotizam. VOLIM SVOJU DRŽAVU – RUŽU HRVATSKU! Ne gledam ga kao nešto loše, već kao nešto što bi svaki državljanin ove države trebao ili morao osjećati. Nacionalisti me ne brinu.

                Brinu me oni lažni patrioti, oni koji svoj nacionalizam vide samo kroz hrvatsku kunu ili neke druge interese, a ljubav prema Domovini, sakrivena je daleko i duboko od toga osjećaja. Treba li se njima zamarati ili ne? Dakako da treba. Jer takvi više naprave štete odnosno koristi na osobnom planu ili interesnoj grupaciji koju zastupaju. Lažni domoljubi su u stanju napraviti sve da svoje sjajilo pokažu prema javnosti dok duboko u sebi ne vole ovu državu, žele joj nanjeti samo štetu i ne biraju sredstva kako to učiniti.

                Hrvatski nacionalizam nije usmjeren prema mržnji prema drugima već ljubav prema onome što su naši preci i naše generacije učinile za Hrvatsku. I sama vjera u Boga govori o ljubavi, a ne o mržnji. Hrvatski nacionalisti među njima i sam nisam odgojen da činim zlo niti da mrzim, ali spreman sam braniti svoju Domovinu i njene nacionalne interese.

                U samom Ustavu Republike Hrvatske nabrojane su nacionalnosti koje prihvaćamo kao svojim državljanima, te im nitko ne zamjere na svoju nacionalnu pripadnost. Kako to biva u svakom žitu ima kukolja pa ga treba i odvojiti od onih koji kao nacionalna manjina vole ovu državu i smatraju ju svojom Domovinom. Takve treba poštovati kao osobe i njihove nacionalne običaje. Ti koji žive u Hrvatskoj, a ne vole je, žele manipulirati, prikazivati svoju ugroženost u zemlji u kojo žive a ponajviše oni sami iniciraju ne tolerantnost i ne trpeljivost među držaljavnima RH-a. Među konstitutivnim narodom Hrvatima i pojedinim nacionalnim manjinjama. Naravno da tu prednjači Milorad Pupovac koji srećeom ne zastupa cjelokupnu srpsku nacionalnu manjinu u Hrvatskoj. Zato sve češći odlasci u Srbiju poradi traženja pomoći, cviljenja o ugroženosti i tužakanja da ga se ne voli. Točno Pupi. Ne volimo te jer opet ideš politikom „Tko nas bre zavadi“. Ti si ta inicijalna kapisla koja želi razdor među Hrvatima i Srbima. Spreman si sve okrenuti na svoj mlin ne birajući sredstva niti metode. Jako dobro su ti poznate od početka srpskog seperatizma koji je rezultirao vojnom okupacijom 1/3 Hrvatske.

                Specijalnu vrstu ratovanja nastavljaš i dalje. Pitanje imaš li potporu svih svojih sunarodnjaka ostavljam otvorenim, jer „Lasta“ autobusi daku drugačiju sliku na izborima. Financiranje Srpskog nacionalnog vijeća, tvoje prljave rabote koje se ne smiju dirati radi mira u kući. Sluganska politika koja ti dozvoljava da pljuješ po mrtvim žrtvama Domovinskog rata za koje se nisi ispričao. No Borovo selo i „žrtve ustaškog terora“ možeš obići i tražiti pravdu. Pravdu za ubijene hrvatske policajce ili četnike koji su sačekali u zasjedi. Pupi pretjerao si.

                Porušene kuće u kojima su živjeli Srbi uništene od kokardi i zvijezde petokrake obnovljene su. Sada tražiš još benifitet jefitinijeg otkupa stambenih prostora za „izbjeglice“ . Povrat ne isplaćenih mirovina tijekom Domovinskog rata, povrat imovine SPC, Odsjek za sbristiku????? Pa druže Pupi što bi ti htio? S Plenkyem možeš postići dogovor no hoćeš li to postići s hrvatskim narodom? E bilo bi dosta toga. Tri mandata u Saboru i suluda koalicija HDZ-a s tvojim SDSS-om i ucjenjuješ Vladu. Tu si dobar političar za razliku od naših koji po svaku cijenu žele zadržati vlast ne mareći što ti činiš ili što ti oni dozvoljavaju. Mogao bi još toga svačeg napisati i na tvoj račun i ovih lažnih hrvatskih domoljuba koji kažu da su vjerodostoji samo se postavlja pitanje ćemu su to oni vjerodostojni? Kao hrvatski nacionalista poštivam svakog onog pripadnika nacionalne manjine koji je uzeo pušku u ruke i branio svoju Domovinu, svoju državu Hrvatsku.

                Sve je dobro dok postoji hrvatski nacionalizam koji je na žalost gurnut na niske grane, a ovaj lažni isplivao na površinu. Pa se pitam je li hrvatski narod svijestan da ova Vlada pristaje na ucjene dijela srpske nacionalne manjine (čini ju nešto malo više od 4% ukupnog stanovništva RH-a) uglavnom riječu i djelom Milorada Pupovca. Zato hrvatski nacionalizam mora jačati i reči dosta svima koji to nisu. Ovo je naša država, dužni ste poštovati hrvatski Ustav i hrvatske Zakone. Pismo, jezik i nacionalna obilježja. Nećemo više dozvoliti da sve što krene sa slovom „H“ ili „U“ odmah pretvarate u ustaštvo dok slovo „Č“, „P“, „K“ ne vidite kao one koji su poubijali na stotine tisuće Hrvata.

Priznajem – ja sam hrvatski nacionalist i ZA DOM SPREMNI!

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.