Pročitajte Božićnu čestitku Darija Kordića

26.12.2013. 10:33:26

Procitajte-Bozicnu-cestitku-Darija-Kordica_article

Božićna čestitka Darija Kordića !

"Svjetlo istinsko koje prosvjetljuje svakog čovjeka dođe na svijet!" (Iv 1,9)

Ljubljena moja braćo i sestre u Kristu i hrvatskom rodu!

Svečano, veselo i raspjevano s korom anđela koji kliču "Slava Bogu na visini" dolazi još jedan moj čudnovato lijepi uznički Božić.

Zatočenička soba je od Nebeskog Oca darovano povlašteno mjesto u kojem se rađa maleno djetešce Isus-Bogočovjek. Radost rađanja našeg Spasitelja žarko želim podijeliti sa svojim najmilijim hrvatskim narodom, časnim hrvatskim braniteljima, uzoritim duhovnim pastirima, svećenicima i časnim sestrama, dragim majkama i očevima, mladeži, dječicom, bolesnicima, uznicima... Osobito s onima koji su u raznim nevoljama, kušnjama, neimaštini, ostavljenosti koja rađa strpljivost, strpljivost prokušanost, a prokušanost Nadu. Jedina nada koja nikada ne razočarava je naš novorođeni Krist Kralj. Bog koji nas neizmjerno ljubi, krijepi, podiže, osnažuje, vodi, tješi i izbavlja od grijeha naših.

Već 14 stoljeća u srcima hrvatskog katoličkog puka na najljepšoj grudi ovog Stvoriteljevog svijeta rađa se Božić koji rasvjetljuje naše domovine, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Uistinu Emanuel-Bog je s nama.

Najiskrenije dijeleći s vama radost i mir ovog najljepšeg kršćanskog blagdana u kojem Bog postade čovjekom iz srca i duše želim da u svim hrvatskim obiteljima naš Gospodin uvijek bude sva naša snaga i pouzdanje.

Veselo kličući na dobro vam došao Božić i Sveto porođenje Isusovo skrušeno molim Nebeskog Oca da u Novoj 2014. godini naš voljeni hrvatski narod kročeći Kristovim putem prebrodi brojne poteškoće ostvarujući duhovni preporod, svekoliki napredak i blagostanje. Gorljivo nam želim obilje vjere, mira, sloge, bratske i sestrinske ljubavi, plemenitih dijela i darivanja, kako bi doista svaki dan blagoslovljeno živjeli Bogu na slavu i ljudima na spasenje!

Voli vas i ljubi uvijek vaš Dario Kordić!

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.