Pronađena masovna grobnica u Negoslavcima

14.11.2019. 16:30:00

Prema neslužbenim informacijama u Negoslavcima je, na lokaciji u blizini tamošnjeg groblja, pronađena masovna grobnica za koju se pretpostavlja da krije tijela osoba odvedenih iz Vukovara nakon okupacije grada 1991. godine. Navodno je u tijeku iskapanje, na terenu su bageri, no službene potvrde te informacije nema jer je pristup novinarima i snimanje onemogućila policija koja dežura na ulazu u negoslavačko groblje. Prema također neslužbenim informacijama, navodno je riječ o sedam pronađenih tijela, od kojih je nekolicina bila odjevena u odjeću koja bi mogla pripadati bolničkom osoblju ili pacijentima. Inače, brojna su svjedočanstva preživjelih branitelja i civila prema kojima je dio zarobljenika iz Vukovara 1991. godine odvožen upravo u Negoslavce, a dio je ondje posljednji put i viđen.

Izvor: VInkovačka TV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.