PROPĆENJE ZA JAVNOST GLEDE PERFORMANSA PALJENJA HRVATSKE ZASTAVE OD STRANE GRAĐANSKE AKCIJE

24.11.2013. 19:29:53

ZAGLAVLJE LOGGO USTANICI

Dragi moji prijatelji, DRAGI MOJI USTANICI, DRAGI USKOCI,HAJDUCI , HRVATICE I HRVATI,simpatizeri Hrvatskog svenarodnog nacionalističko-suverenističkog pokreta USTANICI ili kako nas nazivaju oni koji ne vole nas, i našu ideju Hrvatske - USTAŠE ! POZIVAM VAS SVE, SVE DOMOLJUBE, DOMOLJBNE ORGANIZACIJE, UDRUGE, STRANKE DA TOGA DANA POČASTIMO GRAĐANSKU AKCIJU NAŠIM PERFORMANSOM TE DA IH GAĐAMO JAJIMA, RAJČICAMA i SLIČNIM PROIZVODIMA... Ako bude pokušaja vrijeđanja Hrvatske Zastave i Domovinskog rata u bilo kojem obliku osobno ne jamčim za svoje postupke niti za njihovu ili moju valstitu sigurnost... Apeliram na Policiju i institucije Hrvatske Države da zabrane takove aktivnosti jer takvim ponašanjem nas Hrvatske branitelje vrijeđaju stavljaju na stup srama kao i sve one koji su položili život za Hrvtasku i Hrvtasku zastavu jer im režim dopušta vrijeđanje nas koji smo Hrvatsku krvlju stvarali. ZA DOM SPREMNI ! "U Mislima domovina U Srcu Odanost, U Desnici Snaga " Mario Maks Slaviček

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.