PROSLAVA DANA NEOVISNOSTI U ZAGREBU

03.10.2013. 18:45:02

Hrvatski-branitelji-zagrebacke-braniteljske-Udruge-proistekle-iz-Domovinskog-obrambenog-rata-pozivaju-sve-hrvatske-domoljube-na-proslavu-Dana-neovi_article

Hrvatski branitelji,zagrebačke braniteljske Udruge proistekle iz Domovinskog obrambenog rata,pozivaju sve hrvatske domoljube na proslavu Dana neovisnosti republike Hrvatske 8.listopada 2013.godine.

 Protokol proslave:

08.00 Polaganje vijenaca na Mirogoju

09.25 Podizanje zastave na Trgu bana Josipa Jelačića

09.40 Molitva Majci Božjoj od Kamenitih vrata

10.00 Misno slavlje u crkvi Sv.Marka

12.00 Odavanje počasti na Oltaru domovine

13.00 Polaganje vijenaca na grob dr.Ante Starčevića

14.00 Manifestacija kod spomenika Mogila u Maksimiru

15.00 Druženje branitelja i domoljuba

Pozivamo sve hrvatske branitelje i domoljube da svojim prisustvom uveličaju proslavu 22-ge obljetnice Dana neovisnosti Republike Hrvatske, te na taj način iskažemo zajedništvo koje nam je danas i 22 godine kasnije važno i neupitno,a pogotovo kada je u pitanju Domovina koja je stvarana u mukama.

Također pozivamo i sve hrvatske medije da poprate ovaj veličanstven događaj proslave neovisnosti koji je u potpunosti organiziran od strane onih koji su stvarali jedinu nam Domovinu Hrvatsku!

Glasnogovornik je Ivica Matošević (mob  099 1961477 ).

 Hrvatski branitelji

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.