PROVALILI ZAMJENIKU RAVNATELJA POLICIJE U KUĆU: Ukrali mu zlato, oružje, novac…

16.01.2019. 21:42:05

JOSIP ČELIĆ Nakon niza provala u Karlovcu, nepoznati počinitelji su provalili  u kuću zamjenika glavnog ravnatelja policije Josipa Ćelića, doznaje RTL. Prema neslužbenim informacijama, netko je provalio između 7. i 11. siječnja, kada je Ćelić bio odsutan zajedno sa svojom obitelji. Navodno je bio na skijanju. Iz kuće mu je ukradena velika količina novca, zlata, nakita i nekoliko komada vatrenog oružja. “Službeno možemo reći da policija ne može potvrditi identitet niti oštećene osobe niti počinitelja kaznenog djela. Možemo potvrditi da je policija zaprimila prijavu da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja, u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit. U ovom trenutku policija provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg ćemo znati više informacija” rekli su iz Policijske uprave karlovačke za RTL.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.