Provjerite dostupnost usluga telekom operatera na kompare.hr

26.05.2013. 09:12:22

Portal kompare.hr omogućava provjeru dostupnosti većine telekom paketa na vašoj adresi

Najveći je problem oko usporedbe ponuda telekomunikacijskih usluga na tržištu, bilo to kroz postojeće servise, kao što je kompare.hr ili direktno na stranicama ponuđača, bio provjera dostupnosti, a to je upravo što su iz riječkog start-upa pokušali riješiti. Na njihovim stranicama kroz jednostavan proces možete provjeriti dostupnost internet, televizijskih i telefonskih paketa. Korisnici žele bezbrižno surfati, telefonirati i gledati tv, a sve to uz razumnu mjesečnu naknadu. No, nema smisla uspoređivati ponude koje su u startu nedostupne ili u konačnici puno više koštaju. Prvi put u Hrvatskoj, moguće je na jednom mjestu provjeriti dostupnost usluga za sve telekom operatere. kompare.hr vam nudi rješenje problema u nekoliko klikova. Naime, nakon što uneste vama bitne parametre prema kojima želite usporediti ponude, potrebno je upisati adresu priključka. Ukoliko ste upisali valjanu adresu, prikazuju vam se isključivo usluge koje su dostupne na vašoj adresi. Na taj način se limitira količina rezultata, omogućava točnija i jednostavnija usporedbu te olakšava konačna odluka o kupnji. Nakon što pošaljete upit za ponudu koja vam odgovara, telekom operater vas je dužan kontaktirati putem telefona ili emaila. Ukoliko je potrebno, zatražite ponudu u pismenom obliku kako biste ju u miru proučili. Uz usporedbe telekomunikacijskih usluga, kompare.hr nudi i usporedbe financijskih i osiguravateljskih usluga, pa tamo možete pronaći najbolju ponudu za kredite i štednju ili osigurati automobil i imovinu.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.