PROVOKATIVNA KAMPANJA SDSS-ovaca- Pupovac pozirao na traktoru i kaže kako na njemu ‘ide u Brisel’…

09.05.2019. 17:03:04

Tom prilikom je SDSS-ovac Milorad Pupovac pozirao i zasjeo na jedan od traktora, kojim "namjerava uskoro na put"...

Provokativnom objavom na svom Facebooku oglasio se pupovčev SDSS…”Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.”

Tom prilikom je SDSS-ovac Milorad Pupovac pozirao i zasjeo na jedan od traktora, kojim “namjerava uskoro na put”, ali ne tamo gdje ga tjeraju “desni ekstremisti”, nego u Brisel!”.objavili su SDSS-ovci na njihovoj Facebook stranici. Nisu naveli je li karta ili put traktorom u jednom smjeru ili se pupovac vraća u svoju oazu u kojoj je samo on ostvario sve američke i hrvatske snove, dok drugi srbi u Hrvatskoj zbog njegove nebrige o njima nemaju ni za gorivo..

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.