PRVACI NA SVJETSKIM POLICIJSKIM IGRAMA Dečki iz ATJ Lučko pokazali da Hrvatska ima najbolje policajce na svijetu!

22.08.2017. 21:19:21

Mnogi su od vas čuli za ATJ Lučko – elitnu postrojbu specijalaca među kojima ima doista vrhunskih sportaša. Junaci moje današnje priče su Ivan Jakelić i Kristijan Komljenović, dečki koji su jučer u Los Angelesu osvojili titulu svjetskih prvaka na Svjetskim policijskim igrama i to u 8 – boju, inače jednoj od zahtijevnijih disciplina igara. Naime, dečki su trčali 5000 metara, 100 metara, bacali kuglu, dizali bench, radili zglibove, plivali 100 metara, penjali se na konopac te imali vrlo zahtijevan poligon – doista jake dicipline u kojima su Koma i Jaki (tako ih mi prijatelji zovemo) pokazali da naše specijalne postrojbe spadaju u sam svjetski vrh. Izuzetno skromni, kako Ivan kaže “samozatajni sportaši” široj javnosti, nažalost, nepoznati su kao i uvijek do sada dostojno prezentirali našu domovinu. Ovaj rezultat je pored sjajnih hrvačkih ostvarenja samo pokazatelj da su naši sportaši – policajci najbolje što imamo u sustavu.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.