PRVO DANAŠNJE SUČELJAVANJE: Pljačka sa ZAMP-om bit će osvijetljena i rasvijetljena

26.12.2014. 11:56:08

"Ja sam bio i na Bleiburgu i u Jasenovcu, a gospodin Kujundžić odlazi Paveliću na grob i zaziva lustraciju", kazao je Josipović, na što mu je Kujundžić replicirao kako se očito iz nekog razloga osobno boji lustracije za žrtve Bleiburga

Jutarnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Hrvatskom radiju prije svega su obilježili žestoki napadi Milana Kujundžića na aktualnog predsjednika Ivu Josipovića. Kujundžić je Josipovića prvo napao zbog afere sa ZAMP-om. Kolinda Grabar Kitarović ne može pobjeći od prošlosti, ali ni Ivo Josipović od afere ZAMP. I ta će pljačka biti osvijetljena i rasvijetljena, ustvrdio je Kujundžić. Tijekom rasprave na temu demografske obnove i povratka emigracije, Kujundžić je rekao da se to neće dogoditi ako na vlasti ostane Josipović koji se, kako je rekao, "ruga žrtvama". Josipović mu je uzvratio kako samo dijeli hrvatski narod. "Ja sam bio i na Bleiburgu i u Jasenovcu, a gospodin Kujundžić odlazi Paveliću na grob i zaziva lustraciju", kazao je Josipović, na što mu je Kujundžić replicirao kako se očito iz nekog razloga osobno boji lustracije za žrtve Bleiburga. Josipovića je uz to nazvao fikusom i kišobranom SDP-a, a ništa drugačije, tvrdi, ne bi bilo ni da predsjednica postane Kolinda Grabar Kitarović koja će morati slušati samo ono što joj kažu Karamarko i Brkić.
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.