Pupovac i Jeckov traže obustavu istrage zločina u Vukovaru 1991.g., Miro Bulj izbačen iz Sabora

14.11.2020. 11:59:00

Saborski zastupnik Stipo Mlinarić u slobodnom iznošenju stajališta progovorio je o Vukovaru koji je pao pod opsadom pobunjenih Srba 18. studenog, 1991. godine. Prisjetio se kako su strani novinari tokom ulaska pobunjenih Srba u Vukovar pričali kakve su to beštije i kako svijet može dopustiti ovakve zločine nad Hrvatima. Vukovar je bio šok za cijeli svijet, no ne i za hrvatsko pravosuđe ni za koalicijskog partnera vladajućih SDS koji su neki dan u Negoslavcima tražili obustavu istrage nad zločinima koji su počinjeni u Vukovaru 1991. godine. Sve dok srpska strana negira zločine na području Hrvatske ne mogu se steći uvjeti mirne pomirdbe. Zastupnik Mlinarić je najavio svoj odlazak u Vukovaru s gorčinom u želucu jer će morati gledati političare kako licemjerno ismijavaju Vukovar i njegove građane kao i sve Hrvate. U drugom dijelu videa je sukob Mire Bulja s HDZ-ovim zastupnicima i potpredsjednikom Sabora Rainerom koji je ga je na kraju izbacio van iz Hrvatskog sabora. Tema svađe je bila crne torbe pune novca koje je navodno nosio Sanaderu zastupnik HDZ-a Bačić.

Izvor: YouTube

Izvorni autor: Ivo Rađa - Hrvatski sabor/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.