Pupovac nikako 'da zaboravi da su mu braća bila u četnicima'

25.10.2013. 20:16:04

1_174345

Ajde Milorade, molim te, više posenili i ti, jer stvarno nismo takvi debili da nas hraniš svojim morbidnom ugroženošću.

Pupovac pupa po Saboru. On je očito srpska 'bela lala', koja uvijek miriše na velikosrpski nacionalizam. Nekad pajdaši, Šeks i Pupovac u koaliciji. Danas cirkusanti u Saboru. Niti jedna niti druga uloga nikome nije donijela ništa dobro.

Danas u Saboru, profesor doktor sa dva rada Pupovac, prozvao je popularnog hadezeoskog superhika za senilnost. Mnogi koji znaju Šeksa, znaju da to nije od senilnosti. Najbolje se vidi na nosu.

Senilnost prodaje Milorad svima. Ali nitko nije senilan. Pupovac pupa samo na Srbiju. I zato se ponudio otići Jovanki na grob. Onak', da vidi sve svoje delije, da se igraju nasred Knez Mihajlove. I prije puta naravno mora izvrijeđati glavnog papa štumfa od hadezea. Šeksa. On je postao stvarno mjerilo sprdnje i trebao bi razmisliti kako to preskočiti. To mu je drugarski savjet od Milorada.

Milorad, već napaljen na srpske papričice i slatko, puk'o je po pola i izvrijeđao druga Šeksa, a mislio je, da je ovaj drug Pantić.

Najvažnije je, ipak, kako će Pupovac obići svu svoju rodbinu i dobiti upute što u svom listu "Novosti" napisati protiv Hrvata i koga "da "izvređa". To diže tiražu i moral četnicima u domovini i svijetu.

Posjet Srbiji sigurno će ga nadahnuti na nova vrijeđanja Hrvata, smišljanja nekih novih smicalica. Tako će lakše i Milanović opstati. Inače bi netko konačno trebao nešto pametno smisliti u ekonomiji. Ovako će Pupovac, produhovljen srpskim lažima, osmisliti neku novu priču za naše društvo. Barem on to može i smije. Što god činio, on je uvijek "ugrožen".

Što drugo Pupovca može motivirati? Baš ništa. Zato su i Srbi u Hrvatskoj na toj razini pričanja o dugim bradama. Oni pametniji se bave dvojezičnim pločama. Plaća je dobra, a oni se samo svađaju. Bitno je da se nešto govori i tako je prošao još jedan dan. U senilnim svađama Pupovca i ekipe.

Srećom da Pupovac nema što pametno za reći, jer bi ga onda strpali u Zatvorsku bolnicu i šopali sedativima dok ne postane svadljivi Pupovac. Buntovnik bez razloga. Naravno da bi zatvorske liječnike prozvao mengelovcima, a ovak', kad šopaju Hrvata Franciškovića, oni su samo ljudi koji rade svoj posao.

Srećom, nije našao u svojoj karijeri niti jednu korupcijsku aferu, kao zastupnik, niti se za išta zauzeo, osim za sebe. I svugdje traži ugroženog Srbina. Ono; traži se "dead or alive". Da bi mogao otići "za Beograd" sa "firmom Krstić", na grob Jovanke partizanke.

Sad je sprovod pokrenuo zastupničku stražnjicu, nekad je to neka ugrožena hrvatska riječ, ali uglavnom ta senilnost nikako da dođe i do druga Milorada i da ode što dalje. Iz politike i od nas. Zagadio je sve k'o auspuh na vašem pokretnom ljubimcu. Pupovac se stalno brine o drugima, a mi se brinemo kad će on pasti. Kao ono, u njegovim "Novostima", oba su pala. Oba oka u srpskoj glavi. Mislim na pad u smislu gubitka političke zavjetrine. Moram protumačiti, da me ne bi tužil' ili krivo skužil'.

Ajde Milorade, molim te, više posenili i ti, jer stvarno nismo takvi debili da nas hraniš svojim morbidnom ugroženošću.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.