Pupovčev ex načelnik pokrao općinu, dobio poticaje, a na tržnici šverc i meso se prodaje kao u Africi

08.10.2018. 13:31:01

Branko Jovičić nekadašnji načelnik općine Gvozd, osuđen za kriminal u općini, desna ruka u županiji od Milokrada Pupovca ničime nije osjetio nikakvu ozbiljnu situaciju u svojem životu, kupio je novi traktor Zetor i priključke od novca za poljoprivredu, na ženu otvorio OPG, ima aroniju plantažu, sadnice je pak dobio iz Srbije preko Gline u humanitarnoj akciji donaciji, a i za ljekovito bilje posijano (za koje je dobio unaprijed novac preko sina u programu ministarstva poljoprivrede za mlade OPG do 40 godine nepovratna sredstva iz EU sredstva u visini do 50 000 eura) sve je iskoristio, a Hrvatska mu je samo krava muzara . To sve je dobio iz zasluge jer je topovima gađao Karlovac, pronevjerio novac u općini i huško Srbe protiv Hrvata, a sin mu je bacao hrvatski barjak u nužnik. Kao vlast nije na oglasnu ploču stavio natječaj kad je bio za sjetvu trava; za vlasnike zemljišta, nego je pokupio novac i radnici iz javnih radova su mu orali i sijali te trave dok su bili na poslu. Tako je jedan radnik za vrijeme javnih radova dok je trebao biti na poslu s traktorom, starim Zetorom upitnim da li je bio ispravan za cestovni promet napravio prometnu nezgodu, traktorom i sijačicom otparao je i oštetio autobus Auto transporta Karlovaca. Radio je kod Jovičića, a pisalo se da je na javnim radovima. Zamislite vozač autobusa nije bio kriv, a na kraju mu je firma odbila za štetu i morao platit nekakvu kaznu zamislite, a smutljivac Jovičić je tražio od osiguranja štetu da naplati, dok je njegov radnik iz javnih radova kriv za prometnu, radnik se zove Mravović Mile zvani Amidža. Tako se radi u općini Gvozd u javnim radovima. Sadašnji načelnik Vrga Milan nastavlja tom taktikom, zapošljava svoje ljude. Zapošljava žene te brata od čistačice općine Kate Macut, ta čistačica ništa ne radi već iz javnih radova joj žene peru prozore i čiste umjesto nje, a ona vrijeme provodi kao šerif u knjižnici sjedeći i obavljajući privatne poslove,a i ključevi su kod nje od kino dvorane. Kada je trebaš ona urla. U javnim radovima ljudi u tjednu 2 puta očiste zelenu tržnicu i to se potrgaju od posla, a nužnik od tržnog centra kao da je bomba pala u njega od prljavštine i urina. Inspekcije niotkud da vidi tu sramotu. Odmah uz nužnik je mesnica PPK Karlovac. Na zelenoj se tržnici prodaje na otvorenom meso i mlijeko iz buradi plastične, kao sir i sve ostalo , a i rakija koja je zabranjena i ne smije se prodavati i na trzište stavljati bez markice ovdje se prodaje kraj inspekcija i policije bez problema, na crno ispod pulta litra košta 60 kn. Niti plaćaju državi ništa, hrana stoji na golim betonskim stolovima gdje golubovi i mačke vrše nuždu, a općina naplaćuje , odnsono komunalni redar `placovinut za stolove, " ne vidi" to sve pobrojano u ovom tekstu jer su to Jovičićevi rođaci i od načelnika Vrge . Pismo čitatelja iz općine Gvozd. HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.