Putin isplanirao TOTALNO UNIŠTENJE ISIL-a

06.10.2015. 20:41:45

Putin isplanirao TOTALNO UNIŠTENJE ISIL-a: Na njih šalje elitne ubojice bez imalo milosti (VIDEO) Njihov je zadatak odlazak na tajne misije protiv pobunjenika te ih u potpunosti unište. ISIL-ovci koji su nedavno postali meta ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima, pišu express.co.uk. Putin je na njih odlučio poslati pripadnike najelitnije postrojbe ruske vojske – Spetsnaza koji su prošli rigorozan trening i glase za najnemilosrdnije i najunčiokovitije ubojice na svijetu. Vrhunski su istrenirani i veoma agresivni, a njihov je zadatak odlazak na tajne misije protiv pobunjenika te njihovo potpuno uništenje, kazao je izvor iz vojske za Mirror i dodao da su istrenirani kako bi uništili bilo koga tko prijeti Assadu. Ruski predsjednik, osim njih, u Siriju će poslati i 150 000 vojnika koji bi islamiste ISIL-a trebali izbrisati s lica zemlje. Ruske zračne snage u svojim su napadima na Islamsku državu uspjele uništiti 50 strateški važnih objekata.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.