PUZ: Tijekom oluje ozlijeđene dvije osobe i oštećeno 155 vozila

14.05.2019. 12:57:41

Zbog vremenskih neprilika tijekom ponedjeljka, uslijed padova stabala i žbuke, na području Policijske uprave zagrebačke oštećena su 154 automobila i jedan motocikl, više krovova i objekata, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, izvijestila je u utorak policija. Zbog jakog vjetra u Svetom Ivanu Zelini reklama je pala na 55-godišnjakinju koja je lakše ozlijeđena, dok je u Susedgradu na Bolničkoj cesti pala grana na 65-godišnjakinju, također je lakše ozlijedivši, priopćila je zagrebačka policija. U ponedjeljak oko 13 sati na dijelu prometnice između mjesta Bregana i Grdanjci iz korita se izlila rijeka Bregančica te je na toj dionici ceste bio zabranjen promet za sve kategorije vozila. U isto vrijeme u Dragi Svetojanskoj kod Jastrebarskog na kolnik su pale žice električnih vodova te je za sav promet bila zatvorena županijska cesta na dionici Draga Svetojanska – Hrastje Plešivičko. Zbog pada stabla na tramvaj i ugostiteljski objekt u Maksimirskoj 111 u Zagrebu tramvajski promet je bio obustavljen u oba smjera od 5,35 do 8,40 sati te se prijevoz putnika obavljao izvanrednim autobusnim linijama. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba, navela je policija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.