RADNO VRIJEME Evo koji centri i kada rade za blagdan Svih svetih

30.10.2018. 12:00:27

U četvrtak, prvog dana u studenom, obilježavamo blagdan Svih svetih, a dan nakon toga i Dušni dan. Dani su to za posjetiti grobove svojih najmilijih i u miru se prisjetiti onih kojih više nema među nama. Provjerili smo kakvo je radno vrijeme trgovačkih centara i lanaca tih dana. Zagrebački City Center one West ne radi 1. studenog, kao ni City Center one, izuzev Cineplexxa i Wettpunkta koji rade prema redovnom radnom vremenu. Na blagdan Svih svetih zatvoren je i splitski City Center one. I splitski Joker je objavio na svojim stranicama kako je zatvoren 1. studenog, dok na stranicama Mall of Split u trenutku pisanja teksta nije bilo obavijesti. Tower centar Rijeka ne radi, izuzev ugostiteljskog dijela. Arena centar također ne radi taj dan, kao ni Avenue Mall. Centar Supernova Zagreb-Buzin na blagdan Svih svetih neće raditi, izuzev Interspara koji radi od 8-14 sati. Isto je i s centrom Supernova - Garden Mall. Westgate u vrijeme pisanja ovog članka još nije objavio radno vrijeme za blagdan Svih svetih na svojim stranicama. I IKEA zatvara svoja vrata 1. studenog. Radno vrijeme poslovnica Konzuma provjerite OVDJE. Lidl poslovnice radit će prema radnom vremenu navedenom OVDJE. Za radno vrijeme Spara provjerite OVDJE. Kako radi Kaufland za blagdan Svih svetih pogledajte OVDJE. Tommy 1. studenog radi prema vremenu navedenom OVDJE. Plodine nisu stavile obavijest o radnom vremenu za blagdan. Što se tiče Dušnog dana, nijedan od navedenih trgovačkih centara nema posebnih napomena, što znači da rade prema uobičajenom radnom vremenu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.