Raskol u HSP AS-u?

16.10.2014. 18:10:33

RUŽA TOMAŠIĆ: 'Neće tajnik HSP-AS-a preko mog obraza graditi svoju karijeru!' Ruža Tomašić, šefica HSP-AS-a, poručuje da Pero Ćorić govori samo ono što mu mentori iz HDZ-a kažu Što se događa u vašoj stranci da ste se javno sukobili s Perom Ćorićem, a on tvrdi da ste zapravo protiv preferencijskog glasovanja? Na sjednici Glavnog stana odlučili smo da se svatko prema svojoj savjesti odredi prema referendumu udruge U ime obitelji o izmjeni izbornog zakona, s obzirom na to da su u njemu neke stvari dvojbene. Ali preferencijsko glasovanje uopće nismo spominjali! Ne može Ćorić preko mog obraza graditi karijeru, pa ja sam osvojila 107.206 preferencijskih glasova. Hoćete li ga sankcionirati? Imat ćemo sjednicu Predsjedništva na kojoj ću predložiti sankcije pa ćemo vidjeti što ćemo odlučiti. Događa li se raskol u HSP-AS-u i radi li vam Ćorić iza leđa? Samo znam da od ljudi na terenu čujem kako Ćorić govori Čuljak (politički tajnik HDZ-a op. a) i ja dogovorili smo ovo, Čuljak i ja dogovorili smo ono. Hoće li HSP-AS u Saboru podržati preferencijsko glasovanje na način da se tako bira jedan kandidat na listi? Barem pet kandidata treba tako birati, jedan je samo prašina u oči. To je kao da na deset gladnih bacim jednu kokoš i hvalim se da sam ih nahranila. Iva Puljić-Šego Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.