RASKOL U SDP-u? 'DIO ČLANOVA STRANKE SIGURNO ĆE GLASATI ZA OPOZIV BOŽE PETROVA'

01.05.2017. 19:44:06

RASKOL U SDP-u? 'DIO ČLANOVA STRANKE SIGURNO ĆE GLASATI ZA OPOZIV BOŽE PETROVA' Smatraju da su novi izbori loša opcija za SDP Dio SDP-ovih zastupnika sigurno će glasati za opoziv Bože Petrova, neslužbeno doznajemo od jednog SDP-ovca. Sutra će u Klubu zastupnika SDP-a zatražiti da se još jednom prispita odluka Kluba, odnosno da vide treba li čuvati leđa Boži Petrovu i pritom se udaljavati od koalicijskog partnera. Na zadnjoj sjednici Kluba SDP-a šest od sedam njihovih zastupnika je upozoravalo predsjednika stranke Davora Bernardića da se srlja sa zahtjevom za opoziv Marića i da bi konačni ishod mogao biti najlošiji po SDP. Smatraju da novi izbori nisu dobra opcija za stranku jer će proći još lošije i još se dodatno zadužiti 'Zar ćemo cijeli Ibler dati u zalog i idućih 20 godina otplaćivati kredit?, pita jedan naš sugovornik. Prema našim izvorima, kada se raspravljalo o zahtjevu za opoziv Marića, Tomislav Saucha je Bernardića upozorio da u stranici ima dvije vrste ljudi: 'Jedni koje žele izbore da bi se dokopali pozicije, i druge koji ga guraju u izbore jer mu se nakon toga žele napiti krvi'. Doznajemo da će za opoziv Petrova glasati bivši tajnik stranke Igor Dragovan, SDP-ova potpredsjednica Sabora Milanka Opačić, a navodno i još neki zastupnici. Oni ne mogu zaboravti koliko se Mosta prema njima ponio neprincipijalno, i ne mogu podržavati Božu Petrova.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.