RATNI VETERAN ZAUSTAVIO MILANOVIĆA: ‘Ajde, dođi u kafić dečkima platit’ piće. Dat ću ti ja 100 kuna ako nemaš’

01.05.2021. 12:11:00

Na Međunarodni praznik rada, u subotu 1. svibnja obilježava se i vojno-redarstvena akcija (VRO) ‘Bljesak’ kojom je prije 26. godina od okupacije oslobođena zapadna Slavonija.

U Okučanima su vijenac polagali predsjednik Republike Zoran Milanović, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i premijer Andrej Plenković, no odvojeno i to u razmaku od 30 minuta.

Prvi po protokolu je bio predsjednik Milanović u pratnji vojnog vrha. 

Nakon službenog dijela zabilježen je jedan neformalni trenutak.

Predsjednik je u prolazu vidio ratnog veterana Iliju Vučemilovića i pozvao ga je k sebi. Rukovali su se i Milanović ga je pitao ‘Ma tko te naljutio?’.

Vučemilović mu je rekao da njega nitko ne smije naljutiti te da su oni stabilni. Predsjednika je pozvao da se njemu i ekipi pridruži u kafiću.

“Ajde, dođi u kafić dečkima platit’ piće. Dat ću ti ja 100 kuna ako nemaš”, rekao je Milanoviću Vučemilović, predsjednik Udruge veterana Tigrova.

Milanović mu je kratko odgovorio da mora tamo, zabilježile su kamere RTL-a.

Čudno od Ilije Vučemilovića - Mungosa i nije, pa bili su neki dan zajedno.

Analitičar o sastanku s braniteljima: Milanović želi ojačati svoj položaj u  prostoru desnog nacionalističkog populizma - Večernji.hr

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Mia Peretić/Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.