Ratni veterani osnovali Klub u Slunju

23.02.2016. 13:04:29

U prvom tjednu nakon izborne skupštine udruge Hrvatski ratni veterani i prihvaćanja novog ustroja udruge, u Slunju su se sastali članovi sa toga područja. Na sastanku u Slunju koji je održan u subotu, 20. II. u prostorijama DVD Slunj udruga je javnosti predstavila jednog od voditelja novo ustrojenih Operativnih središta. Predstavljen je Veselko Veljo Krnjić koji od sada vrši dužnost voditelja Operativnog središta – Zapad udruge Hrvatski ratni veterani. To operativno središte udruge pokrivat će prostore sadašnjih županija, Karlovačke, Ličko senjske, Primorsko goranske i Istarske na kojima udruga ima oko 40 članova. U Slunju je osnovan Klub koji će pokrivati prostor Grada Slunja i bliže okolice gdje je u članstvu preko deset članova udruge. Za voditelja Kluba izabran je ratni zapovjednik PP Slunj, Ivan Panić koji je i do sada bio glavni aktivista udruge na tome području. Hrvatski ratni veterani su jedna od mlađih, reformiranih udruga koja okuplja sudionike Domovinskog rata, stradalnike i mlade. Program je usmjeren na njegovanje uspomena na Domovinski rat ali i poticanje svih oblika rada kao osnove za psihološku i socijalnu reintegraciju branitelja, posebno ratnih vojnih invalida, ratnih veterana i članova braniteljskih obitelji.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.