Ravnatelj Vinogradske: Završila je operacija, policajac nije životno ugrožen!

12.10.2020. 16:56:00

Ranjeni policajac s Markova trga je stabilno i nije životno ugrožen, a plastična operacija na ruci zbog oštećenja živca i i tetive je završila, izjavio je u ponedjeljak poslijepodne ravnatelj KB Sestre milosrdnice Mario Zovak.

"Rekonstruiran je živac, krvna žila, tetiva i kosti lijeve ruke koja je značajno bila oštećena. Pacijent je stabilan, van životne opasnosti. Nadamo se da će brzo na noge i rehabilitaciju. Imat će još jednu operaciju na kostima za nekoliko tjedana, ovisno o rehabilitaciji, nakon čega će se moći vratiti svom pozivu", kazao je Mario Zovak za N1 te dodao:"Prostrjelne rane koje su primarno kontaminirane, postoje pravila kako zbrinjavati kosti. Tu smo koristili vanjski fiksator. Sad je to privremeno rješenje, da se omogući čist proces cijeljenja rane."

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: bl/rj. Foto: marko Lukunić/ŠIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.