(VIDEO) Mesić podržao SDSS na izborima za EP: ‘Kad je trebalo i Srbi su glasali za mene’

22.05.2019. 11:32:19

Bivši predsjednik Stjepan Mesić podržao je SDSS uoči izbora za Europski parlament.

“Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsjednika svih građana”, kazao je bivši predsjednik u videospotu liste 24 čiji je nositelj Milorad Pupovac.

“Sad, kada to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki – lista 24”, poručio je Mesić.

SDSS-ova ćirilično-latinična kampanja izazvala prijepore Predsjednik SDSS-a i nositelj liste te stranke na europskim izborima Milorad Pupovac,izjavio je u ponedjeljak na predizbornom skupu u Karlovcu kako je njihova lista patriotskija od onih koji sebe nazivaju domoljubima. “Ovom kampanjom u kojoj nam podršku daju i Ćiro Blažević i Nikica Gabrić i još neki viđeniji Hrvati, želimo postići da vidite da niste sami”, dok je drugi na listi Dejan Jović, također u majici s ćirilično-latiničnim s natpisom „Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?”, rekao je kako i trideset godina od kraja hladnog rata i pada Berlinskog zida još nisu ostvareni obećana sloboda, ujedinjena Europa, ljudska prava i jednakost, prenosi narod.hr Mesić o Daliji Orešković: “Zvijezda je rođena”

Početkom veljače komentirajući moguće kandidate na izborima za Startovu čelnicu Daliju Orešković Mesić je izjavio:

“Pratim njene istupe, ona je shvatila koji su problemi u društvu i kako ih riješiti. Mislim da ima potencijala, jednom sam u društvu rekao: ‘Zvijezda je rođena!’. Mislim da ima šanse.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.